Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne želi je pustiti

S djecom pobjegla iz grada kad je čula da stiže bivši?

adriana lima
Foto: Instagram
1/6
27.05.2014.
u 20:53

Adriana Lima s kćerima Valentinom i Siennom navodno je pobjegla iz Miamija kada je čula da se Marko Jarić zaputio na Floridu

Manekenka Adriana Lima utjehu nakon razvoda pronašla je uz svoje dvije kolegice i prijateljice Doutzen Kroes i Candice Swanepoel, s kojima je provela posljednjih nekoliko dana lješkareći se na jahti u Hamptonsu.

Lima je s kćerima Valentinom i Siennom navodno pobjegla iz Miamija, gdje je boravila nakon povratka iz Cannesa. Kad je njen bivši suprug Marko Jarić saznao gdje mu se nalazi uskoro bivša supruga, spakirao je kovčege i zaputio se na Floridu, no brazilska manekenka iznenada je otputovala iz grada.

Anđelica Victoria's Secreta objavila je na Instagramu fotografiju s kćerima i potpisom: "Zbogom, Miami!"

Iako je prije nekoliko dana Jarić izjavio kako se želi pomiriti sa 32-godišnjom manekenkom te joj je kuću ispunio cvijećem, kao i na njihovom prvom spoju, čini se kako Adrianu baš ne zanimaju njegove želje.

>>Pogledajte kako je Bieber pokušao zavesti tek razvedenu Adrianu Limu

Komentara 2

Avatar Ironman0105
Ironman0105
08:58 28.05.2014.

Zasto je veza doticne s srpskim kosarkasem tema za hrvatske novine?

PA
pancake
21:16 27.05.2014.

tko zna kakav je on zapravo... kad ona bježi iz grada...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije