Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prokletstvo Oscara

S. Bullock napustila supruga koji ju je godinu dana varao s modelom

Sandra Bullock
18.03.2010.
u 17:52

Naime, svjetske medije u četvrtak je preplavila vijest da je strastveni motociklist 11 mjeseci Sandru varao s istetoviranim modelom Michelle McGee, umjetničkog imena Bombshell.

– Ona je predivna. Ona je nevjerojatna. Oduzima mi dah. Kad je pogledam, zaista ostajem bez daha. Tako sam ponosan na nju. Nitko ne zaslužuje ovo više od nje niti radi napornije od nje – sa suzama u očima Jesse James glorificirao je svoju suprugu Sandru Bullock nekoliko sati nakon što je na nedavnoj dodjeli Oscara 45-godišnja glumica osvojila svojega prvog zlatnog kipića.

Razvod nakon Oscara

Samo dva tjedna kasnije njegovi hvalospjevi postale su tek prazne riječi, a lijepoj zvijezdi filma “Priča o prvaku” slatki okus pobjede zamijenio je gorak okus izdaje čovjeka kojega je smatrala najzaslužnijim što je ove godine dosegnula vrhunac svoje uspješne glumačke karijere. No, prokletstvo Oscara, nakon Hillary Swank, Reese Witherspoon, Halle Berry i Kate Winslet, koja je prije nekoliko dana otišla od redatelja Sama Mendesa, sustiglo je i Sandru koja se nakon pet godina braka zbog nevjere iselila iz svog doma u Kaliforniji koji je dijelila s Jessejem.

Naime, svjetske medije u četvrtak je preplavila vijest da je strastveni motociklist 11 mjeseci Sandru varao s istetoviranim modelom Michelle McGee, umjetničkog imena Bombshell, koja je detalje o njihovoj strastvenoj vezi jučer podijelila s cijelim svijetom. Kako je ispričala, Jesse i ona upoznali su se u travnju 2009. kad je Michelle tražila posao modela za tvrtku West Coast Choppers čiji je James vlasnik.  Između dvoje ljubitelja brzina i života na rubu odmah je planula strast te su isti dan kad su se upoznali imali spolni odnos na kauču u Jamesovu uredu, i to nekoliko puta, pohvalila se Bombshell.

Priče iz Hrvatske

Ovoga proljeća, kako je krenulo i među domaćim zvijezdama, u zraku neće biti sve lepršavo i veselo, kako to inače bude s početkom ovoga godišnjeg doba. Mnogi od njih odlučili su s krajem zime reći zbogom i svojim ljubavnim partnerima i okrenuti novu stranicu u životu. Taj veliki, ali i težak korak napravila je i Anđa Marić koja je početkom ožujka objavila da se razvodi od Primoža Dolničara zbog nerješivih bračnih trzavica. Glumac Janko Rakoš je pak ostavio nevjenčanu suprugu Hanu Vaček zbog deset godina mlađe kolegice iz "Najboljih godina" Petre Cicvarić. Dvogodišnju vezu prekinuli su i Azer Berber i Aleksandra Grdić koja se, kako je izjavila, veseli ponovno stečenom statusu slobodne djevojke u kojem će maksimalno uživati.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije