Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jesse kao Tiger

S. Bullock: Da me suprug prevari, dobio bi bejzbolskom palicom

sandra bullock
26.03.2010.
u 10:05

- Elin je bila zaustavljena, a ja ne bih stala nego bih ga izudarala - ispričala je tada Sandra i ne sluteći da bi joj trebao cijeli set bejzbolskih palica da bi se obračunala sa suprugom koji ju je neprestano varao u braku.

Tiger Woods može odahnuti! Njegovim preljubničkim mukama došao je kraj, o njemu više nitko ne govori, a u suprugu Oscarom nagrađene glumice Sandre Bullock američki mediji našli su novoga "Pedra" koji treba "visjeti". Svaki danom pojavi se neka nova mlada dama koja tvrdi da je ljubovala s Jessejem Jamesom, a američki tabloidi "iskopali" i ljubavnicu pod rednim brojem četiri.

Gloria Allerd koju za odvjetnicu zove svaka viđenija ljubavnica u SAD-u,  poručila je kako trenutno zastupa za sada neimenovanu djevojku koja tvrdi da je imala seksualni odnos s trenutačno najpoznatijim preljubnikom u Hollywoodu.

-Zastupam mladu manekenku iza koje je trogodišnja intimna veza sa Jessejem Jamesom. Uskoro će biti spremna izaći pred javnost - ispričala je odvjetnica koja tvrdi da njezina klijentica čuva stotine SMS-poruka, fotografija i e-poruka koji će potvrditi njezinu priču. Gloria Allerd postala je poznata jer je zastupala i Tigerove ljubavnice Rachel i Joslyn.

Zanimljivo je da je Sandra Bullock prije nekoliko mjeseci izjavila da će supruga pretući bejzbolskom palicom ako je ikada prevari. Izjavila je to u studenome prošle godine nakon što se Elin Nordegren palicama za golf obračunavala sa svojim suprugom, najboljim golferom današnjice Tigerom Woodsom.

- Elin je bila zaustavljena, a ja ne bih stala nego bih ga izudarala - ispričala je tada Sandra i ne sluteći da bi joj trebao cijeli set bejzbolskih palica da bi se obračunala sa suprugom koji ju je neprestano varao u braku.

 

 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije