Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napokon priznao

Ryan O\'Neal: Svojoj djeci uvijek sam bio loš otac!

ryan o\'neal
pixsell
02.05.2012.
u 09:28

Sve četvero djece slavnog glumca ima problema s ovisnošću, a najmlađi, Redmond, kojeg je dobio u braku s preminulom Farrah Fawcett, trenutačno je u zatvoru.

Američki glumac Ryan O'Neal, koji se trenutačno liječi od raka prostate, odlučio je nakon toliko godina burnog privatnog života u javnosti olakšati dušu. Prvo je napisao knjigu o dugogodišnjoj vezi s glumicom Farrah Fawcett, koja je prije tri godine preminula od raka. U jeku promocije knjige na televiziji je progovorio i o svojim roditeljskim sposobnostima. 

– Priznajem, loš sam otac svojoj djeci. Nisam se nikad dovoljno istrenirao za tu ulogu – izjavio je glumac čije je četvero djece imalo ili još uvijek ima problema s ovisnošću. Njegov najmlađi sin, 27-godišnji Redmond, još se nije izliječio od ovisnosti o heroinu, a trenutačno je u zatvoru.  

O'Neal je ispričao da su njegove svađe s Farrah utjecale na djecu. Jednom, dok su se svađali, Redmond je, kaže, utrčao u kuhinju i zaprijetio da će se probosti nožem koji je držao u ruci.

Glumac je još u ponedjeljak trebao dati televizijski intervju u povodu promocije knjige "Both of us: My life with Farrah", ali je otkazao nakon što je doznao kako će morati odgovarati na pitanja o svojoj problematičnoj djeci.

Njegova 49-godišnja kći Tatum s kojom se nakon dugo godina svađe nedavno pomirio nije oduševljena onim što je o njoj otac napisao u knjizi. I najmlađi Redmond bijesan je na oca kojeg krivi za mnoge svoje probleme. Smatraju da je narcisoidni O'Neal sebe odlučio prikazati kao sveca, a druge ne štedjeti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije