Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dvoumi se

Ryan Gosling kao Christian Grey u erotskom filmu '50 nijansi sive'?

ryan gosling
pixsell
17.09.2012.
u 08:46

Producenti filma koji se uskoro počinje snimati prema istoimenom književnom hitu htjeli bi vidjeti upravo Goslinga u glavnoj ulozi.

Nakon što je stekao brojne obožavatelje glavnom ulogom u ljubavnoj drami ''Notebook'', jedan od trenutačno najzaposlenijih glumaca u Hollywoodu Ryan Gosling  mogao bi zaigrati u još jednom filmskom ljubiću malo provokativnijeg sadržaja. Naime, producenti filma ''50 nijansi sive'' koji se uskoro počinje snimati prema istoimenom književnom hitu rado bi u glavnoj ulozi Christiana Greya vidjeli upravo Goslinga. Na nedavno održanom filmskom festivalu u Torontu glumac je priznao da razmišlja o ulozi, ali se istovremeno pita zbog čega je knjiga postala tako popularna.

– Ne znam, svi pričaju o toj knjizi. Zaista je jako popularna. Vidjet ćemo – zagonetan je bio glumac koji se u Torontu pojavio u društvu svoje djevojke Eve Mendes. Promovirali  su novi film ''The Place Beyond The Pines'' na čijem su se snimanju zbližili.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije