Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
želi pomoći drugima

Russell Brand govorit će o svojoj borbi s ovisnošću o heroinu

russell brand
pixsell
20.04.2012.
u 10:19

Slavni komičar bit će gost jedne klinike za odvikavanje od ovisnosti gdje će ovisnicima na liječenju ispričati svoju priču

Osim što je bio ovisan o seksu, britanski komičar Russell Brand bio je ovisnik i o drogama.

Slavni 36-godišnji Britanac u želji da pomogne ovisnicima ispričat će svoju priču o borbi s ovisnošću. Naime, Brand će biti gost jedne klinike za odvikavanje gdje će ispričati sve detalje svoje borbe s porocima, posebno heroinom.

Russell je ostao u dobrim odnosima sa šefom klinike za detoksikaciju Chipom Somersom gdje je tražio pomoć kao ovisnik. Russell je uspio pobijediti svoje poroke i želi da njegov uspjeh u toj paklenoj borbi motivira druge mlade ljude u izlječenju od ovisnosti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije