Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rastao se u šest minuta

Rupert Murdoch tvrdi: Žena me varala s Tonyjem Blairom!

'Rupert Murdoch and wife Wendi Deng attend the 2013 Vanity Fair Oscars Party in West Hollywood, California in this February 24, 2013 file photo. To match Special Report HAMM-DIVORCE/ REUTERS/Danny Mol
Foto: 'DANNY MOLOSHOK'
1/2
11.04.2014.
u 16:50

Rupert Murdoch i Wendi Deng rastali su se u šest minuta, budući da su imali predbračni ugovor

Rupert Murdoch i Wendi Deng rastali su se u šest minuta, budući da su imali predbračni ugovor. Ona je dobila stan, a on imanje. Iako je proces protekao vrlo bezbolno, čini se da medijskom mogulu nije sve tako lako palo. Požalio se, naime, da ga je Wendi varala s britanskim premijerom Tonyjem Blairom, a kad je saznao da ga vara, Murdoch je bio shrvan. Deng je svog ljubavnika viđala na Murdochovu ranču te jahti.

– Čim sam saznao da me vara, vratio sam se iz Australije kako bih ispitao osoblje. Svi su znali da me vara, no nitko mi nije htio osobno reći – izjavio je Murdoch. Murdoch je otkrio da je detalje afere pročitao u Wendinu dnevniku, u koji je zapisivala dojmove. Blair je čak bio kum jednoj od dvije curice koje je Wendi dobila s Murdochom. Tony Blair negira aferu s Wendi, a Murdoch je okrenuo novu stranicu u životu.

Foto: Reuters (Ilustracija)

>>Otkrivena tajna razvoda: Očarale je seksi noge i prodorne plave oči Tonyja Blaira

Komentara 3

ĆA
ćaćaća
16:55 11.04.2014.

e jbg kad se kupuje žene da budu vjerne..vjernost i ljubav se ne mogu kupiti-

BE
Beethoven
17:24 11.04.2014.

Šteta što se rastaju, baš su predivan par.

Avatar tajar
tajar
17:20 11.04.2014.

Što ga je tjeralo da ide čitati ženin dnevnik!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije