Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBOŽAVATELJI POTPISUJU PETICIJU

Rupert Grint scenama seksa odbacio imidž zaigranog čarobnjaka

rupert
Pixsell
01.10.2009.
u 13:47

Iako prikazan na brojnim festivalima i ocijenjen odličnim kritikama, film "Cherrybomb" u kojem Rupert glumi u scenama seksa i konzumiranja droge ne može naći distributera koji bi ga postavio na kinoplatna.

Nakon što je Daniel Radcliffe pojavivši se potpuno gol na kazališnim daskama učinio radikalan potez u karijeri i odbacio imidž maloga zaigranog čarobnjaka, isto je učinio i njegov najbolji filmski prijatelj, riđokosi Ron Weasley. Iako prikazan na brojnim festivalima i ocijenjen odličnim kritikama, film "Cherrybomb" u kojem Rupert Grint glumi u scenama seksa i konzumiranja droge ne može naći distributera koji bi ga postavio na kinoplatna. Grintovi obožavatelji stoga su pokrenuli peticiju kojom traže da se ovaj nezavisni film nađe i na velikim ekranima.

Peticiju je dosad potpisalo više od deset tisuća obožavatelja u Velikoj Britaniji i SAD-u, među kojima ima i tinejdžera i odraslih. Svi oni žele vidjeti Harryjeva prijatelja u jednoj potpuno drugačijoj, odnosno odrasloj ulozi koju je Grint, ističu filmski kritičari, odigrao odlično kao i ostalo dvoje glavnih glumaca, 24-godišnja Kimberley Nixon i Robert Sheehan kojima je ovo prva uloga.

U filmu, premijerno prikazanom u veljači na Filmskom festivalu u Berlinu, dvoje najboljih prijatelja Malachy (Grint) i Luke (Robert Sheehan) jedva čekaju ljeto koje će provesti zajedno, no njihove planove poremeti prelijepa Michelle (Kimberley Nixon) koja se doseli u grad. Boreći se za Michellino srce, dvojica prijatelja vrlo brzo postanu najgori neprijatelji. Iz dosade Michelle ih obojicu zavodi i potiče njihovo suparništvo. Ono što je trebalo biti bezbrižno ljeto pretvara se u divlju igru punu alkohola, droge i seksa koja završi krvavim obračunom.

Rupert i Kimberly navodno su imali ljubavnu aferu i iza kamera te se šuškalo da mladi glumac posjećuje plavokosu kolegicu u njezinu domu u Londonu, ali Grint je opovrgnuo te glasine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije