Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lijepa glazbenica

Rozga pozirala u kratkom topu, pratitelji primijetili da se previše 'uredila: 'Trebala bi malo smanjiti photoshop'

Foto: Instagram screenshot
1/22
12.10.2022.
u 18:34

Jelena ja ne Instagramu objavila fotografiju na kojoj je pozirala u bijelom odijelu, ispod kojeg se nazirao bijeli svileni korzet, pa je tako svu pozornost usmjerila na svoj dekolte, a isticala se i njezina savršena figura Kombinaciju je upotpunila parom bijelih salonki i valovitom frizurom.

Pjevačica Jelena Rozga oduševila je svoje fanove novom objavom. Jelena ja ne Instagramu objavila fotografiju na kojoj je pozirala u bijelom odijelu, ispod kojeg se nazirao bijeli svileni korzet, pa je tako svu pozornost usmjerila na svoj dekolte, a isticala se i njezina savršena figura Kombinaciju je upotpunila parom bijelih salonki i valovitom frizurom.

- Obučena u ljubav i bijelo - napisala je zagonetno Rozga u opisu, a pratitelji su joj uputili brojne komplimente. "Ti sve mlađa i ljepša", "Predivna", "Ali si se upicanila", "Najljepša ženo", "Bravo Jele" pisali su joj.

No, bilo je i onih koji su primijetili kako je možda malo previše uredila fotografiju.

"E moja Jele, trebala bi malo smanjiti photoshop", napisao joj je pratitelj.

Inače, Jelena često svojih 377.000 pratitelja često dijeli različite fotografije. Nekad se tu nađu i snimke s nastupa kao i njezine fotografije. Nedavno je tako i obilježila izlazak jedne svoje pjesme te otkrila svoju lošu naviku

Jelena je tada podijelila crno-bijelu fotografiju na kojoj je pozirala u suknji i topu otvorenih ramena te pored napisala koja njezina navika se nije svidjela ljudima s kojima je radila.

Ovo je bilo jedno od mojih najdražih snimanja prije devet godina za pjesmu 'Cirkus'. Nekima snimanje nije ostalo u tako dobrom sjećanju jer sam kasnila skoro dva sata, ali sada sam bolja, ne kasnim toliko! – napisala je glazbenica tada pored fotografije.

U komentarima su joj se javili brojni pratitelji koji su uz brojne komplimente napisali i svoje mišljenje o kašnjenju. „Predivna“, „Prekrasna si Jelo“, „Ne znam da li si ljepša tad bila ili sad!“, pisali su. „Ženi nikad ne treba zamjeriti što kasni“, dodali su drugi. 

VIDEO Poznatom dr. Ozu karijeru su poljuljali brojni skandali

 

Ključne riječi

Komentara 2

KO
koraknaprijed
18:50 12.10.2022.

Zanima me dali ove žene kao ona,Nina,Danijela Dvornik prepoznaju sebe kad im se pokažu " njihove" slike?

HU
Humbleandhonest
19:00 12.10.2022.

Kao mlada ravna kao daska. Ali baš izrazito. A sad kaže push up... nije ništa operirala, nije ništa fotošopirala... baš mi je to žalosno što su današnje pjevačice komad mesa. Čast iznimkama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije