Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZGODNA PJEVAČICA

Rozga: Jedan dan sam premršava, drugi dan debela – valjda sam onda kako treba!

Perwoll Fashion.hr
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/11
16.10.2014.
u 23:02

Moramo se složiti, Rozga nikad nije izgledala bolje!

Jelena Rozga zablistala je na trećoj večeri Perwoll Fashion.hr-a. Zgodna pjevačica izgledala je izvrsno u haljini Anamarije Asanović. Otkrila nam je što misli o posljednjim komentarima u vezi s težinom iako se njima ne zamara već radi na novom singlu.

– Ide uskoro jedna nova, brza pjesma, jedva čekam – rekla je Rozga koja se u društvu prijatelja opustila na revijama.

– Jedan dan kažu da sam premršava, drugi dan da sam se udebljala. Onda sam valjda baš kako treba – kroz smijeh je prokomentirala zgodna pjevačica.

Moramo se složiti, Rozga nikad nije izgledala bolje!

Osim nje, na Zagrebačkom velesajmu pojavile su se brojne druge ljubiteljice mode. Vanja Mamić, Indira Levak i Ivana Marić samo su neke od njih.

>> Renata i Tina ispoštovale ELFS-e i istaknule obline

>> Pogledajte kako je bilo na reviji modnog dvojca Elfs

Komentara 4

PO
ponor
06:47 17.10.2014.

Ali tupa, brate, svaki dan.

Avatar XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
23:20 16.10.2014.

Jao ;)

MR
mrki69tua
06:16 17.10.2014.

Moram se složiti da su nadimci i poštapalice iz škole uistinu oni koji najbolje opisiju osobu, a dotičnu su zvali Jelena Rozga bez mozga. A i životni je san svake žene biti najljepši i najzgodniji u 40-ima... Ili je to imati djecu i skladan brak?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije