Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bračna luka

Ross iz serije "Prijatelji" u 43. godini napokon će otići pred oltar

David Schwimmer
Pixsell
15.03.2010.
u 09:55

Schwimmeru i Buckman ovo će biti prvi brak. Naime, iako ga se povezivalo s mnogim hollywoodskim damama, 43-godišnji David, baš kao i njegov lik iz serije "Prijatelji", nije vodio buran ljubavni život.

Šlampavi "prijatelj" David Schwimmer, koji je u seriji ljubio glumicu Jennifer Aniston, u stvarnom će životu napokon stati pred oltar. Odabranica njegova srca je 24-godišnja fotografkinja Zoe Buckman.  Par se upoznao 2007. godine na setu, a već tri godine kasnije dr. Ross Gellar stavio je prsten na ruku svoje 19. godina mlađe djevojke.

Schwimmeru i Buckman ovo će biti prvi brak. Naime, iako ga se povezivalo s mnogim hollywoodskim damama, 43-godišnji David, baš kao i njegov lik iz serije "Prijatelji", nije vodio buran ljubavni život. U njegovu zagrljaju našle su se samo odabrane - australska pjevačica Natalie Imbruglia i glumica Mili Avital.

No, puno bogatiji od ljubavnog oduvijek je bio njegov društveni život, u kojem su se zatekli Angelina Jolie, Nicolas Cage, Lenny Kravitz i drugi s kojima je dijelio srednjoškolske klupe.



 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije