Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Miranda savjetovala

Rosie Huntington - Whiteley Stathamu: Ili me oženi ili je gotovo!

Jason Statham
Foto: PA/PIXSELL
17.03.2014.
u 22:41

Miranda Kerr i Rosie Huntington - Whiteley najbolje su prijateljice. Ujedinjene su i kad god jedna od njih ima probleme...

Miranda Kerr i Rosie Huntington - Whiteley najbolje su prijateljice. Ujedinjene su i kad god jedna od njih ima probleme. Pomažu si savjetima, a jedan je Miranda udijelila Rosie što se tiče njene ljubavne situacije. Naime, Rosie je već četiri godine u vezi s glumcem Jasonom Stathamom, a nikako da je odvede pred oltar. Miranda je prijateljici savjetovala kako da to riješi. - Rosie i Jason imali su mnoge uspone i padove u vezi, no manekenka mu je sad dala uvjet - ako ne misli ozbiljno i ne misli je oženiti, ostavit će ga. No, taj ultimatum nije Rosiena ideja, već Mirandina, piše Daily Mail.

- Rosie i Jason su već četiri godine zajedno, a Miranda bi voljela vidjeti svoju prijateljicu udanu. Želi samo najbolje za nju pa je potiče da pritisne Jasona, dodao je izvor blizak damama. Rosie i Jason zaljubljeniji su no ikad, no, ne treba zaboraviti činjenicu da je glumac od svoje djevojke stariji 20 godina te da ga čak ni seks bomba Kelly Brook nije uspjela natjerati da se obveže.

Foto: PA/Pixsell

>>Jasona Stathama ostavila djevojka jer je nije htio zaprositi?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije