Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Postat će otac?

Rooneyeva prostitutka čeka dijete s Marijem Balotellijem?

\'Italian footballer Mario Balotelli poses for photographers at Manchester City\'s Carrington training complex in Manchester, north-west England, on August 17, 2010. Balotelli agreed a five-year contr
AFP
18.09.2012.
u 20:24

Thompson kaže da postoji pet kandidata koji bi uskoro mogli postati roditelji, a navodno je među njima i Balottelli čija je bivša djevojka Raffaella također trudna

Britanski tabloidi već prije su pisali da je nogometaš Manchester Cityja prošlog travnja koristio usluge lokalne prostitutke Jenny Thompson (23). The Sun sada tvrdi da je Jenny trenutačno trudna, a DNK testom utvrdit će se tko je otac njezinog djeteta. Njezin klijent nekad je bio i danas oženjeni nogometaš Wayne Rooney (26).

Thompson kaže da postoji pet kandidata koji bi uskoro mogli postati roditelji, a navodno je među njima i Mario Balotelli (22) čija je bivša djevojka Raffaella Fico (27) također trudna.  Talijanski reprezentativac njezino dijete odbija priznati dok ne napravi DNK test. Ona je odlučila da će to učiniti poslije porođaja.

Ključne riječi

Komentara 3

RO
rotten
21:35 18.09.2012.

da li je ta prostitutka takav komad da svi nogometaši idu kod nje ili su oni toliko lijeni i glupi da ne mogu naći neku drugu nego svi redaljku sa istom????

OV
ovrhovršitelj
08:53 19.09.2012.

Pa sjetimo se prije par godina slučaja iz Dinama, svi su obavili redaljku na dotičnoj starleti

KA
kajinx
15:06 19.09.2012.

…postoji pet kandidata koji bi uskoro mogli postati roditelji… Mirjana, da li si to ti napisala? Probaj ovako: …postoji pet kandidata od kojih bi jedan uskoro mogao postati roditelj…

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije