Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Roditeljstvo

Ronaldova sestra: Cristiano ne može doći k sebi od sreće

ronaldo
Pixsell
04.07.2010.
u 11:47

Majka djeteta odrekla se roditeljskog prava, a nogometaš bi uskoro trebao dječaka dovesti u svoj rodni Portugal

Četiri dana prije utakmice sa Sjevernom Korejom na SP-u u Južnoj Africi, 17. lipnja, Cristiano Ronaldo primio je vijest da je postao otac dječaka teškog četiri kilograma. U nedjelju je tu informaciju nogometaš Real Madrida preko svog profila na Twitteru i Facebooku podijelio i s obožavateljima i šokirao ih izjavom kako će se o svom sinu brinuti sam.

Portugalski i ostali svjetski mediji dvoje je li 25-godišnjem Cristianu sina rodila zamjenska majka u San Diegu ili je dijete ipak plod njegovih razuzdanih zabava po SAD-u prošle godine. Portugalski Correio de Mahna piše kako Ronaldo upravo sređuje papire kako bi što prije sina doveo u Portugal u kojem će mu u odgoju pomagati mama Dolores, koja svog mezimca prati u stopu i medije uporno uvjerava da nije zavodnik kakvim ga prikazuju. Ronaldova mlađa sestra Katia za Diario de Noticias rekla je da maleni fizički nalikuje na Ronalda koji prema njezinim riječima puca od sreće.

– Dječačić je jako miran. Samo jede i spava. Ima smeđu kosicu i oči poput Cristiana – rekla je nogometaševa mlađa sestra.

Za razliku od Ronalda, njegova zaručnica iz Rusije Irina Šajk nije ovu vijest primila s oduševljenjem. U početku je navodno bila ljutita, ali kad se primirila, sama je na Facebooku objavila da je njezin mladić postao tata.

Ključne riječi

Komentara 31

GA
Galebar
18:01 04.07.2010.

Mislim da bi hrvatsko veleposlanstvo samohranog oca trebalo spojiti sa našom primadonom Vlatkom Pokos i njegovim mukama bio bi kraj. Uz miraz bi dobio i Vuicu-Štimčevu te Mehunicu-Kerumčevu. A i Jaca lutkica je slobodna...

FE
Felicijen
16:59 05.07.2010.

I sad će on sebično kao nažalost dosta žena oko nas, uskratiti svom djetetu majku i onu žensku komponentu odgoja. I još će ponosno isticati kako se sam brine za svoje dijete i kako ga beskrajno voli!

Avatar neugodan
neugodan
13:00 04.07.2010.

svaka cast. zelis imati dijete a ne se vezati. sva sreca pa mozes birati. imas na to pravo. nece djetetu nista faliti iako bi uvijek ja dao prednost kompletnoj familiji. no ukoliko ce ostati tajna ko je majka klincu ce biti lakse.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije