Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavni nogometaš

Ronaldo objavio fotku iz Dubrovnika, pozirao polugol sunčajući se na stijenama

Ronaldo i Georgina u Takenoku
Foto: Grgo Jelavić/PIXSELL
1/6
23.04.2019.
u 21:18

Ronaldo je u Dubrovniku bio s djevojkom Georginom Rodriguez i prijateljima, a otišao je danas. Pratilo ih je desetak tjelohranitelja, bili su u elitnoj vili Šeherezada te su jeli u raznim dubrovačkim restoranima poput Takenoka.

Jedan od najslavnijih nogometaša današnjice Cristiano Ronaldo, koji je ovih dana boravio u Dubrovniku, objavio je i fotografiju snimljenu, kako se čini, u tom gradu.

Ronaldo na fotografiji objavljenoj na Instagramu pozira u kupaćim gaćicama na stijenama uz zidine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

😜

Objavu dijeli Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Fotografija je objavljena večeras, a u dva sata lajkana je više od 4,5 milijuna puta.

Ronaldo je u Dubrovniku bio s djevojkom Georginom Rodriguez i prijateljima, a otišao je danas. Pratilo ih je desetak tjelohranitelja, bili su u elitnoj vili Šeherezada te su jeli u raznim dubrovačkim restoranima poput Takenoka.

Ronaldo i Georgina u Takenoku
1/9

VIDEO Mandžukić i Ronaldo - ubojiti tandem:

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar Voljeni Maršal Tito Pajcek
Voljeni Maršal Tito Pajcek
21:40 23.04.2019.

Baš me zanima šta misli Karlauša o ovoj temi

IC
ICCO
21:58 23.04.2019.

Tamodjer a isto vrlo biitno, Ronaldo prvi dan nije imao stolicu a jedan čuvar vidjen je kako kupuje suhe smokve na tržnici jutro poslije....navodno je treće jutro bilo sve ok.

Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
21:57 23.04.2019.

e, vala.... nije on "jedan od najslavnijih nogometaša današnjice...", budite objektivni - on je daleko najslavniji nogometaš današnjice, i uz Messija i najveći, možda i svih vremena. A ovako popraćen tijekom boravka u Hrvatskoj, ne sjećam se da je bio itko (a imam koju godinu). Možda jedino Elisabeth Taylor i Richard Burton, na početku 70-ih, ali tada nije bilo interneta, pa je i stoga ova Ronaldova posjeta mnogo senzacionalnije ispala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije