Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ništa od romanse

Ronaldo je ‘lajka’, a Ivana njemu: Već imam dečka, zakasnio si

Ivana Macanović
Foto: Instagram
1/5
05.03.2016.
u 11:13

Zvijezda madridskog Reala prati samo 267 ljudina Instagramu, a jedina koja nije poznata široj javnosti je atletičarka Ivana Macanović

Nakon što je lani prekinuo petogodišnju vezu s manekenkom Irinom Šajk, Christiano Ronaldo postao je predmet želja mnogih djevojaka širom svijeta. Povezivalo ga se s raznim djevojkama, pa čak i mladićima, jer je potkraj prošle godine otkriveno da često putuje u Maroko, gdje se druži s K1 borcem Badrom Harijem.

No, Ronaldo je ondje putovao zbog manekenke Melanie Martins, s kojom je navodno u vezi. Ipak, mediji sa zanimanjem prate svaku novu djevojku u njegovu životu. Jedna od onih za kojom su svi poludjeli proteklih dana je Ivana Macanović, atletska reprezentativka Bosne i Hercegovine.

Ivana živi u Banjaluci, a jedna je od samo 267 ljudi čije profile Ronaldo prati na Instagramu. I ne samo to. Christiano joj “lajka” gotovo svaku fotografiju. On sam ima čak 50 milijuna pratitelja na Instagramu, stoga je svatko koga on prati posebno zanimljiv. A Ivana je jedina od tih 267 koja dosad nije bila poznata široj javnosti. Među sretnicima koje Ronaldo prati su većinom poznati sportaši, glazbenici i glumci.

 

#tb

Fotografiju objavljuje Ivana Macanović (@ivana_macanovic)

Kada su Ronaldovi obožavatelji shvatili da nogometaš “lajka” Ivanu, počelo ju je na Instagramu pratiti više od 60 tisuća ljudi. Počele su i usporedbe s Irinom Šajk, pa su joj mnogi napisali da je i ljepša od bivše Ronaldove djevojke. – Vjerujte mi, i za mene je to misterij. Nemam pojma kako me našao na Instagramu, ni zašto mi “lajka” fotografije. I ja sam bila potpuno iznenađena, kazala je Ivana. No, ako je i imao neke namjere s njom, Ronaldo će ostati razočaran. Naime, Ivana je u dugogodišnjoj vezi. – Ha-ha, ako je i mislio nešto, zakasnio je. Imam momka – kazala je lijepa atletičarka iz Bosne i Hercegovine. 

 

Wish Work Win ☝

Fotografiju objavljuje Ivana Macanović (@ivana_macanovic)

>>Manekenka otkrila avanturu s Ronaldom: Bili smo u jacuzziju, a onda...

>>Ronaldo se 'zapalio' za atletičarku iz Banje Luke: 'Ne znam ni ja zašto me prati'

Komentara 23

Avatar bosanac1951
bosanac1951
11:41 05.03.2016.

VL uozbiljite se....

DU
Deleted user
11:52 05.03.2016.

Išla bi ti, curo, pješke u Madrid, da on samo pucne prstima, nemoj nama prodavati te šuplje priče.

UF
ufrm
17:14 05.03.2016.

WOW Ivana rekla ne Ronaldu evo bas prenosi CNN uzivo .... Idem joj i ja lajkat fotke :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije