Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prava ljubav

Romantični poljupci Judea Lawa i Sienne Miller na jahti oko Ibize

jude law
06.08.2010.
u 16:14

Par je uhvaćen na palubi jahte kako izmjenjuje poljupce, a Jude se pokazao kao pravi romantičar. Donosio je svojoj dragoj čaše s vinom, mazao je kremom za sunčanje i nježno je grlio.

Glumac Jude Law i njegova djevojka Sienna Miller uputili su se na romantično jedrenje, a prva im je postaja bila Ibiza. Par je uhvaćen na palubi jahte kako izmjenjuje poljupce, a Jude se pokazao kao pravi romantičar. Donosio je svojoj dragoj čaše s vinom, mazao je kremom za sunčanje i nježno je grlio.

Nakon izležavanja na palubi, par se osvježio u moru, a navečer je s društvom otišao na jednu od ludih zabava. Jude Law otišao je na odmor nakon što je završio sa snimanjem filma “Repo Men”, a nakon povratka sa zasluženog odmora očekuje ga rad na još tri filmska hita, te, naravno, drugi dio “Sherlocka Holmesa”.

I iza Sienne je bogata filmska sezona, pa je par odlučio što bolje iskoristiti slobodne dane i posvetiti se jedno drugome.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije