Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strastvena večer

Romansa Zrinke Cvitešić i Hrvoja Rupčića u Biogradu

Porin (1)
Foto: Filip Brala/Pixsell
1/6
14.05.2010.
u 17:13

Glumica i kongist grupe Cubismo šetali su rivom, ljubili se i otkrili nam kako im nikada nije bilo ljepše. Zrinka i Hrvoje ludo su se provodili i na Aquariusovoj jedrilici

Nizom događanja u četvrtak nastavljen je ovogodišnji Porin koji se u Biogradu održava do subote. Koncertom “Na klapski način” na Narodnom trgu predstavile su se brojne klape iz Biograda, Zadra i okolice, a događanja oko Porina nastavljena su na rivi, gdje je održan Open air koncert Aquarius – 15 godina na Porinu, na kojem su nastupili Cubismo i Songkillersi.

Šteta što se Biograđani i njihovi gosti nisu okupili u većem broju jer su oba benda odradila vrhunski koncert. Tek nekoliko parova zaplesalo je u latino ritmovima pred pozornicom, a biogradskom rivom prošetali su tek Ksenija Erker i Hrvoje Hegedušić te Marko Tolja. Cubismov nastup nije mogao proći bez glumice Zrinke Cvitešić koja više ne skriva svoju vezu s Hrvojem Rupčićem. Izmjenjivali su nježnosti, ljubili se i šetali zagrljeni središtem Biograda iako su na zajedničko fotografiranje pristali tek nakon nagovora fotoreportera. Glumica je u Biogradu i iz poslovnih razloga jer će zajedno s glumcem Duškom Modrinićem voditi svečanu dodjelu Porina koji je za nju sasvim novo iskustvo.

– Ja pratim Hrvoja, a on mene, a na Porinu sam prvi put. Malo sam šokirana oko organizacije koja je, za razliku od glumačke, preležerna, ali ću se brzo ušaltati – rekla nam je dobro raspoložena i vidno zaljubljena Zrinka Cvitešić.

Kaže kako s dečkom Hrvojem ne razmišlja o snimanju zajedničke pjesme iako im se glazbeni ukusi uglavnom slažu. Što se tiče glumačke karijere, Zrinka kaže kako je nedavno potpisala ugovor s jednom londonskom agencijom, ali da je trenutačno inozemnu karijeru stavila na čekanje. Koncert kolega sa sponzorskog broda Filmskog festivala Starigrad Paklenica pratili su Bojan Jambrošić i Tony Cetinski koji je neozbiljnim igranjem sa zelenim laserom ometao Ricarda Luqea koji je na pozornici nastupio s Cubismom.

Komentara 5

PH
PHILIA
13:27 21.05.2010.

Odvratno! A kako je djeci, to nije bitno ni preljubniku ni razaračici braka! Bitno da se oni žvaljesaju i trude biti ispred objektiva kad god stignu! Ma fuj!

Avatar gecdra
gecdra
21:22 14.05.2010.

Odvratno! Bolje da nam pišete kako se pare bolesni konji na hipodromu.

Avatar OHJOOOOOOJ
OHJOOOOOOJ
00:13 19.05.2010.

Jadno i ne interesantno... Jadno je to što su oni toliko jadni da vape za medijskom pažnjom, a ne interesantno je jer su jadni oboje. Frajer je anemičan, a ni ona nije bog zna kakav komad da bi gledao njenee slike. U ostalome, pa tko sluša Cubismo-se?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije