Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zapeo u poljskoj

Roko sletio u Zagreb: 'Pjesma koja je pobijedila nije mi imala 'ono nešto'

Roko Blažević
Foto: Reeuters/PIXSELL
1/5
20.05.2019.
u 19:52

Naime, 19-godišnjak je malo zapeo u Poljskoj, a onda  su imali probleme i na putu za Zagreb. Došao je s članovima svog tima, no među njima nisu bili Jacques Houdek i Mihovil Bek.

Roko Blažević napoko je sletio u Hrvatsku. Naime, 19-godišnjak je malo zapeo u Poljskoj, a onda  su imali probleme i na putu za Zagreb. Došao je s članovima svog tima, no među njima nisu bili Jacques Houdek i Mihovil Bek.

Hrvatski predstavnik na Eurosongu rekao je za 24sata da mu je drago što je napokon u u domovini.

- Iz aviokompanije su nas sami razvrstali kad će tko ići. Tako da su dečki išli u ponedjeljak ujutro, a ja poslijepodne. Nije mi bilo svejedno, osjećao sam se kao da su me ostavili u Varšavi - našalio se Roko. 

Priznao je da im je svima žao, te da mu je najteže bilo gledati finale.

- Bilo je jasno da će pobijediti Duncan, ako je suditi po kladionicama. Ali meni pjesma nije imala 'ono nešto'. Ipak. svakako je zasluženo jer je tako odlučeno i vrtjet će se na radiju još dugo, siguran sam - zaključio je Blažević.

Pogledajte što o Eurosongu kaže Večernjakov kritičar Hrvoje Horvat:

 

 

Ključne riječi

Komentara 8

TA
tarzan
20:01 20.05.2019.

A tvoja je imala? Normalno, zato si i završio tamo gdje ti je i mjesto.

SU
Supertonkica
20:13 20.05.2019.

A tvoja je kao imala.Zavijao si ko gluha kuja.

Avatar patkovic
patkovic
20:38 20.05.2019.

krila?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije