Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROSONG

'Roko Blažević nije Ćiro Blažević, a evo tko će večeras pobijediti'

Roko Blažević
Foto: Reeuters/PIXSELL
1/8
18.05.2019.
u 16:57

Večernjakovi glazbeni kritičari prokomentirali su neuspjeh Hrvatske na Eurosongu i proghnozirali favorite

Večeras ćemo u Tel Avivu doznati tko će pobijediti u 64. izdanju Eurosonga. Ukupno se natječe 26 zemalja, 20 koje su to pravo izborile u polufinalima, pet zemalja Big five, te Izrael kao domaćin.

Zašto među njima nema i našeg Roka Blaževića, te tko bi mogao pobijediti komentiraju Večernjakovi glazbeni kritičari Samir Milla i Hrvoje Horvat.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar HajdukLika
HajdukLika
10:17 19.05.2019.

Bolje da je uz ova krila pjevao “Leti, leti, leti bijeli golube, iznad moje Podgorice ...”. Dobio bi bar glasove iz Crne Gore.

AC
accusator
18:19 18.05.2019.

Dajem 100Eur onom tko je zapamtio makar jedan stih pjesme, a 200 onom tko otpjevuši bilo kaj od Rokove deračine... za krila nedam ništa.. nek si ih Žak nosi.. nosi u ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije