Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
divlja u srcu

Rokerica Courtney Love zasvirala u toplesu na brazilskom koncertu

courtney love
pixsell
15.11.2011.
u 09:52

Ovo nije prvi put da se 47-godišnja glazbenica razgolitila na sceni. Publika u Sao Paolu ipak nije očekivala takav ludi performans

Najbuntovnija američka rokerica 47-godišnja Courtney Love ne pokazuje naznake da bi se končano mogla primiriti. Publiku na koncertu u Sao Paolu iznenadila je striptizom. A Courteney ne bi bila Courtney da se nije skinula do kraja i gitaru zasvirala u toplesu.

Nije to prvi put da se divlja rokerica razgolitila na sceni. To su njeni stari trikovi koje nerijetko koristi, kažu izvori bliski glazbenici.

Prošle godine Courtney se pojavila potpuno gola na intervjuu s novinarom New York Timesa kojem se kasnije ispričala za incident. Skinula se i u showu Davida Lettermana. Zbog svog raskalašenog ponašanja i ovisnosti o drogama i alkoholu izgubila je skrbništvo nad kćeri Frances koja danas ima 19 godina i ne razgovara s majkom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije