Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neostvarena želja

Roker Keith Richards ide na tečaj i postaje knjižničar

Rolling Stonesol
Reuters
04.04.2010.
u 16:49

Gitarist Rolling Stonesa ima na tisuće knjiga, sada će naučiti i kako ih arhivirati, a usporedo i piše svoju autobiografiju

Roker Keith Richards odlučio je ostvariti svoju davnu želju i postati knjižničar. Slabo je poznato da je 66-godišnji gitarist pravi knjiški moljac koji ima na tisuće knjiga u svojim vilama u Americi i Britaniji. Sada se odlučio upisati neki ubrazni tečaj na kojem će naučiti smisleno arhivirati knjige, a potom će ih smjestiti u golemu privatnu knjižnicu. No i do sada se pomalo ponašao kao knjižničar jer je iz svoje riznice poznanicima često posuđivao knjige i zaduživao ih da mu ih vrate, tvrde izvori koji su vidjeli neke bilješke iz njegove biografske knjige "Life" koja bi se u knjižarama trebala naći u rujnu.

U spomenutoj knjizi Keith je navodno i opisao da je ta njegova ljubav prema knjigama potekla iz djetinjstva kada je kao dijete u poratnim 50-im godinama u Londonu bijeg od jada zbilje pronašao u čitanju knjiga.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije