Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stigla prinova

Rodila Anita Dujić! Kćeri dala simpatično ime neobično za Hrvatsku

Foto: Marko Lukunć/PIXSELL
1/5
16.01.2019.
u 12:50

Manekenka je djevojčicu dobila u vezi sa škotskim menadžerom Duncanom Broadfootom kojeg je upoznala na Visu 2017. godine.

Anita Dujić, manekenka i dekoraterka setova, rodila je djevojčicu. Djevojčici je dala ime Lily, a fotkom iz rodilišta odmah se pohvalila na Instagramu.

Lijepa majka ispod fotke je napisala: "16/01/19 Dobro došla, Lily Broadfoot."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

16/01/19 Welcome Lily Broadfoot 💫 #crazyinlove

A post shared by 𝔸𝕟𝕚𝕥𝕒 • 𝔻𝕦𝕛𝕚𝕔 (@anita__dujic) on

Manekenka je djevojčicu dobila u vezi sa škotskim menadžerom Duncanom Broadfootom kojega je upoznala na Visu 2017. godine. Nakratko se zbog njega bila preselila u London, no vratila se u Hrvatsku kada je doznala da je trudna.

Podsjetimo, Dujić je prije Broadfoota dugo bila u vezi i braku sa scenografom Ivanom Veljačom, a nakon njega s glumcem Ivanom Hercegom.

Ključne riječi

Komentara 22

Avatar Apsalar
Apsalar
13:14 16.01.2019.

A jeste i vi, pa di će ditetu dat hrvatsko ime?! Sve te "napredne" majčice imaju malograđanski sindrom, a da im kažeš da su deep down patrijarhalne, uvridile bi se do boga...

Avatar R & I
R & I
14:24 16.01.2019.

Od braka do braka. Kao sponzoruse.....

PA
paleontolog
13:33 16.01.2019.

pa sve je kriterije zadovoljila, ime nije duze od 4 slova i ima y

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije