Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
10. obljetnica

Rock grupa Fluentes 'oživjela' svoju prvu pjesmu 'Kad podigneš zid'

Fluentes
Foto: Promo
1/6
15.07.2014.
u 13:50

Pjesma koja je u Slavoniji prije desetak godina bila rado slušana i svirana, koja je zaživjela među mladima, sada traži svoj put do ušiju cijele Hrvatske.

Prije točno 10 godina osječka rock grupa Fluentes započela je svoj glazbeni put.

Uz današnje članove Gorana, Andreja i Krunu, tadašnji članovi - basist Mladen Čuturilo - Čuta i klavijaturist Damir Svalina – Svale, ušli su u studio Željka Boškovića, „Ivančica“ u Požegi, i snimili pjesmu „Kad podigneš zid“.

Danas, 10 godina nakon i upravo u čast okrugle obljetnice prvog sastanka i ulaska u glazbeni svijet, grupa Fluentes donosi remasteriziranu verziju ove pjesme.

Foto: Promo

Pjesmu „Kad podigneš zid“ u video spot pretvorio je redatelj Mario Šulina. Ujedno i četvrti službeni singl od nedavnog ulaska u diskografski svijet, „Kad podigneš zid“ svojevrsni je manifest benda o ljubavi i životu, o sreći, prijateljstvu i nadi. Pjesma koja je u Slavoniji prije desetak godina bila rado slušana i svirana, koja je zaživjela među mladima, sada traži svoj put do ušiju cijele Hrvatske.

Vrlo jednostavan slijed fotografija koje su obilježile Fluentes i njihov rad unazad tih 10-tak godina, uz nedavno snimljen koncert u Đakovu, obilježava novi video spot kojim članovi ovog benda najviše zahvaljuju vjernoj podršci svoje već ostvarene publike i one koju će svojom glazbom tek osvojiti.

'Hvala Mariju na odlično odrađenom spotu! Hvala svima koji su uz nas svih ovih 10 godina, hvala vam na slušanju, na podršci, na širenju glasa o nama, hvala na podršci na koncertima (nadamo se da će ih biti više). Ova pjesma jedna je od pjesama sa Playliste za Slavoniju, nama je posebno draga, a znamo i svima vama koji nas pratite! Još jednom hvala i ŽIVILI! Ofkors! "

>>2 CELLOS: Neka cijeli svijet vidi ljepotu naše zemlje!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije