Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
policija potvrdila

Robin Williams objesio se u svom domu, bez oproštajne poruke

Robin Williams
Foto: DPA
1/8
12.08.2014.
u 20:30

Smrt Robina Williamsa šokirala je cijeli svijet. Omiljeni komičar počinio je samoubojstvo...

Smrt Robina Williamsa šokirala je cijeli svijet. Omiljeni komičar počinio je samoubojstvo, potvrdila je tamošnja policija.

Poziv upućen hitnim službama stigao je u 11.55 sati ujutro prema tamošnjem vremenu, a bolničari nisu poslani na mjesto događaja, što znači da je bio mrtav već neko vrijeme prije nego što je tijelo otkriveno.

Williams se objesio u vlastitoj sobi na imanju u kalifornijskom Tiburonu, a pronašla ga je njegova osobna asistentica. Objesio se vlastitim remenom, koji je bio zategnut između vrata ormara i okvira vrata. U džepu mu je pronađen nož, a na zapešćima su nađene rane, zbog čega se pretpostavlja da se prvo pokušao ubiti rezanjem vena. Tek za nekoliko tjedana, nakon što budu provedeni toksikološki testovi, bit će poznato je li poznati glumac u trenutku smrti bio pod utjecajem opijata.

Posljednji put viđen je živ u nedjelju navečer u 22 sata, kada je njegova supruga otišla na počinak u svoj dio kuće.

Policija je potvrdila kako u ovom trenutku ne razgovaraju ni o kakvom pismu koje je glumac možda ostavio iza sebe.

Glumac je navodno imao novčanih teškoća, zbog čega se žalio kako prihvaća uloge u nastavcima koje nikada ne bi snimao, kao što je slučaj s nastavkom Mrs. Doubtfire, čije je snimanje trebalo krenuti krajem godine. Također, šezdesettrogodišnji glumac dugo se borio s teškom depresijom i ovisnostima. Policija je potvrdila da je nedavno tražio pomoć kako bi se nosio s depresijom.

Foto: Instagram

>>Evo što je Robin Williams posljednje objavio na društvenim mrežama

>>Američki glumac Robin Williams pronađen mrtav

>>Ovo su filmovi zbog kojih smo voljeli Robina Williamsa

>>Probleme nije skrivao: Bio je ovisan o alkoholu i drogi, a patio je od depresije

>>Reakcije kolega: Ne mogu podnijeti da ga više nema

Komentara 18

Avatar CHOW
CHOW
20:59 12.08.2014.

Imam prijatelja koji su jako humoristični i rado viđeni u svakom društvu, ali za nevjerovat je kako takvi ljudi brzo padaju u depresiju i imaju svoju mračnu stranu. Ko ih pozna površno rekao bi da je to nemoguće, ali čini mi se da je to boljka svih komičara, dvije krajnosti.

DA
dambach222
22:49 12.08.2014.

Nisi to smio učiniti radi djece svoje.. Vjerujem da si imao prijatelje koji bi ti pomogli. Žao mi je. Bio si cool lik.

LU
lukateli1
09:11 13.08.2014.

Bio bih i ja depresivan kad bi mi zena spavala u drugom dijelu kuce!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije