Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljutiti glumac

Robert Redford sa Sundancea potjerao Paris Hilton

Robert Redford
Lucas Jackson/REUTERS/pixsell
02.02.2013.
u 18:00

- Ona nema nikakve veze s filmskim programom i tu je došla samo tulumariti - urlao je glumac pred novinarima na Sundance Film Festivalu

Napadaj bijesa dobio je glumac Robert Redford kada je saznao da se trendseterica Paris Hilton pojavila na Sundance Film Festivalu čiji je on osnivač.

 – Njoj nije tu mjesto, neka odmah ode odavde. Ona nema nikakve veze s filmskim programom i tu je došla samo tulumariti, opijati se i pozirati fotoreporterima. Ne želim je ovdje – urlao je 75-godišnji glumac okružen novinarima i svojim suradnicima.

Glumac je dodao kako ga jako živciraju ljudi koji njegov festival koriste za samopromociju.

Ključne riječi

Komentara 3

DA
Davorin1
09:46 03.02.2013.

ajd napokon neko normalan i pametan

TE
Televizor
09:50 03.02.2013.

Robert Redford je prije 50 godina bio Paris Hilton. To što sad glumi velikog umjetnika je druga priča. Prodaje radikalnolijeve ideje dok živi ugodnim životom bogatuna.

DI
Dupin iz Kupe kod Siska
10:08 03.02.2013.

Sad joj je tek napravio promociju! Mislim da mu nešto ne štima sa pažnjom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije