Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vjenčanje u nedjelju

Robert Kurbaša i Kristina Matković postat će roditelji

'kurbasa'
''
05.02.2013.
u 17:31

S budućom majkom svog djeteta, bivšom Miss Universe Dalmacije Kristinom Matković vjenčat će se u Splitu ove nedjelje.

Glumac Robert Kurbaša potkraj godine postat će otac. S budućom majkom svog djeteta, bivšom Miss Universe Dalmacije Kristinom Matković vjenčat će se u Splitu ove nedjelje. Slavlje će biti na tri lokacije. Prvo će izmijeniti zavjete u crkvi u krugu prijatelja i obitelji te otići na svečanu večeru, a zabava će se nastaviti u noćnom klubu, piše Story.

Ključne riječi

Komentara 5

YU
yututu
18:02 05.02.2013.

Zna li se tko će biti roditelj br. 1, a tko roditelj br. 2 ?

Avatar stravaxx
stravaxx
18:27 05.02.2013.

a kako će postat roditelji kad nisu imali zdravstveni odgoj 4.modul. a nismo sigurni tko je tko u tom tzv. braku. a i zašto neki brak kad to nije potrebno. a i kako imaju djecu, što je to i što će im to. uh šta ga ovi kompliciraju bezveze.

TM
tesla moj ponos
19:38 05.02.2013.

Postat će roditelji potkraj godine - je li Kristina trudna 20 minuta od pisanja ovih vijesti ili stvarno moram na dodatne satove iz zdravstvenog odgoja ???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije