Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nepredvidljiv i domišljat

Robert Knjaz po novu dozu avantura otišao u Brazil

knjaz
Foto: Promo
1/3
14.06.2014.
u 09:00

Knjazu na putovanju vjerojatno ne bi bilo dosadno ni da sam putuje, ali svejedno je dobio pratnju. I to sretnika koji je nagradu, za koju bi pola Hrvata “ubilo”, dobio na nagradnoj igri.

U nizu poznatih i slavnih Hrvata koji su otputovali u Brazil gdje traje ludilo zbog Svjetskog prvenstva je i voditelj i urednik “Svlačionice” Robert Knjaz.

Nepredvidljivom i domišljatom Knjazu na putovanju vjerojatno ne bi bilo dosadno ni da sam putuje, ali svejedno je dobio pratnju. I to sretnika koji je nagradu, za koju bi pola Hrvata “ubilo”, dobio na nagradnoj igri.

Veno Mušinović s Knjazom je u Brazil krenuo samo s jednom putnom torbom, ali i to će im biti dovoljno za sve avanture u koje će se upustiti u zemlji sambe i karnevala. Naravno, za uzavreli Brazil trebala je dobra kondicija, ali i Robert i Veno vjeruju da će se odlično snaći na užarenom asfaltu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije