Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napokon tata

Robbie Williams dobit će kćer, nazvat će je Roberta

robbie williams
pixsell
02.04.2012.
u 08:59

Britanski glazbenik pohvalio se prijateljima da će u rujnu ove godine dobiti djevojčicu. Na popisu imena koji su sastavili on i supruga najviše im se sviđa ime Roberta

Nakon što je otkrio da će uskoro postati tata, presretni Robbie Williams prijateljima je otkrio i kojeg će spola biti beba. Naime, britanski glazbenik i njegova supruga Ayda Field u rujnu će dobiti djevojčicu koja će se najvjerojatnije zvati Roberta. Naime na popisu imena koja su izdvojili to im se najviše sviđa.

Ipak, 38-godišnji pjevač nema ništa protiv ako se njegova mezimica bude zvala Alice ili pak Genevieve.

Par je nedavno bio u velikoj kupnji za bebu u luksuznom dječjem dućanu  Petiot Tresor u blizini njihove vile na Beverly Hillsu. Cijena kolijevke za koju su se odlučili iznosi oko 12 tisuća kuna.

Pjevač je lud od sreće što će u 38-godini postati tata. Izjavio je da se već zaljubio u dijete koje raste u trbuhu njegove supruge. Na prvom ultrazvuku, kaže Robbie, nije se suzdržavao zaplakati.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije