Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
naporno biće

Rob Lowe u TV showu iskritizirao bivšu curu Sarah Jessicu Parker

'Sex and the City actress Sarah Jessica Parker waves before the awards ceremony of ShoWest, the official convention of the National Association of Theatre Owners, in Las Vegas, Nevada March 18, 2010.
Foto: 'STEVE MARCUS'
1/3
01.06.2011.
u 10:08

- Poludjela je kad je u mojoj autobiografiji pročitala da se ne sjećam boje njenih očiju. Umjesto da mi sama to kaže, ona uvijek angažira nekog trećeg da to napravi umjesto nje, kaže Lowe

Glumac Rob Lowe u jednom televizijskom showu nije štedio na kritikama na račun bivše djevojke Sarah Jessice Parker. Priznao je da joj se nije nimalo svidjela njegova nedavno objavljena autobiografija u kojoj je pogriješio boju njenih očiju.

- Bila je bijesna. Kako se možeš ne sjećati mojih očiju, pa one su plave! Ne mogu vjerovati da si pogriješio, bile su riječi koje mi nije rekla osobno nego je angažirala treću osobu da mi to kaže, objasnio je Lowe na britanskoj televiziji.

Isti prigovor imao je i njegov kolega Bradley Cooper koji je sa zvijezdom "Seksa i grada" glumio u filmu "Failure to Launch".

- Nije imala hrabrosti sama mi reći da u ljubavnim scenama prilikom ljubljenja ne stavljam jezik u njena usta. To mi je morao reći neki njezin pomoćnik, kaže Copper.

- Ništa čudno, Sarah je takva osoba, zaključio je Rob Lowe.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije