Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POP ZVIJEZDA

Rita Ora pokazala kako u toplesu odmara nakon koncerta

Rita Ora
Foto: Instagram
1/3
23.07.2018.
u 15:20

Moj after party sadrži smoki – napisala je Rita pokraj fotografije na kojoj sjedi na krevetu u toplesu, još uvijek našminkana nakon koncerta.

Britanska pjevačica kosokvskog podrijetla Rita Ora (27) ponovno izaziva fanove. Pjevačica je na europskoj turneji, a nakon koncerta u Portugalu pokazala je fanovima kako izgleda njen "after party".

Moj after party sadrži smoki – napisala je Rita pokraj fotografije na kojoj sjedi na krevetu u toplesu, još uvijek našminkana nakon koncerta.

 

You a snack. My after party consists of Cheetos 🔥

A post shared by RITA ORA (@ritaora) on

Naravno, grudi je prekrila rukama kako se ipak ne bi sve vidjelo.

- Da sam bar ja taj smoki napisao joj je jedan oduševljeni fan ispod fotografije koja je u kratko vrijeme dobila 325 tisuća lajkova.

Rita Ora
1/23

 

Ključne riječi

Komentara 1

SJ
Samo ja
16:23 23.07.2018.

Ovu bi kamocemo ozenio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije