Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nezadovoljni gledatelji

Rita Ora na Twitteru najavila da stiže u X Factor pa na sebe navukla bijes obožavatelja

x factor rita ora
Foto: Twitter/X Factor
1/4
16.06.2015.
u 19:24

Pjevačica se našla na meti opakih tviteraša koji su ju nazvali zmijom koja je zbog novca izdala The Voice u kojem je donedavno bila

Nakon nekoliko mjeseci spekuliranja konačno je potvrđeno da će se Simonu Cowellu i Cheryl Fernandez-Versini u novoj sezoni britanskog X Factora pridružiti pjevačica Rita Ora i televizijski voditelj Nick Grimshaw.

Obožavatelji showa s negodovanjem su reagirali na odluku produkcije pa je vijest o novim članovima žirija izazvala je pravu buru na Twitteru.

Rita Ora našla se na meti opakih tviteraša koji su ju prozvali zmijom koja je zbog novca izdala The Voice u kojem je donedavno bila. Za angažman u X Factoru navodno joj je ponuđen iznos od 1,5 milijuna dolara koji je velikodušno prihvatila i zbog njega napustila konkurentski show.

- Ismijavala je X Factor, a sada će biti sutkinja u njemu- komentirao je jedan korisnik koji je dobro zapamtio sve kritike koje je pjevačica iznijela na račun showa.

Rita nije bila jedina meta kritika. Nezadovoljni tviteraši obrušili su se i na voditelja Nicka Grimshawa.

- On je novi sudac u X Factoru? Stvarno? I ja slušam glazbu Simone, mogu li i ja dobiti posao?- zapitao je glavnog člana žirija jedan tviteraš, dok je drugi zaključio da će ovim potezom Cowell uništiti glazbeni show.

>>Rita Ora ljubi sina Tommyja Hilfigera?

>>Kylie Minogue u seksi haljini od lateksa, Rita Ora kao da je svoju našla na placu

Foto: Alcatel

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije