Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
djed Ecclestone

Kći najbogatije Hrvatice objavila rijetku obiteljsku fotografiju na kojoj je i njezin ponosan otac Bernie

bernie ecclestone, trogir
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/14
24.09.2022.
u 15:32

Na preslatkoj fotografiji nalaze se Tamarine kćeri Sophie i Serena, zatim djeca Tamarine sestre, a Bernijeve druge kćeri Petre Ecclestone (33),  Lavinia, blizanci James i Andrew te najmlađa kći Millie. A fotografiji se pridružio i maleni Ace kojeg je Bernie dobio u braku s 46 godina mlađom Fabianom.

Nekadašnji čelni čovjek Formule 1 Bernie Ecclestone (91) rijetko se na društvenim mrežama može vidjeti u krugu svoje velike obitelji, osim kada zajedno otputuju na odmor, a i tada se pokušava sakriti od paparazza te sve objavljene fotografije nisu na njegovu volju. No, njegova kći Tamara Ecclestone (38) učinila mu je iznimku i svojim pratiteljima pokazala jednu fotografiju koju je obitelj snimila povodom drugog rođendana njezine kćeri Serene. 

"Ekipa", kratko je napisala Tamara u opisu fotografije na kojoj su sva djeca i djed Bernie. 

Foto: Instagram

Na preslatkoj fotografiji nalaze se Tamarine kćeri Sophie i Serena, zatim djeca Tamarine sestre, a Bernijeve druge kćeri Petre Ecclestone (33),  Lavinia, blizanci James i Andrew te najmlađa kći Millie. A fotografiji se pridružio i Ace, koji je sjedio u krilu Lavinije i Sophie. 

Maleni Ace na svijet je došao prije dvije godine.

– Dobili smo sina i nazvali smo ga Ace, što u prijevodu znači “as”. Jako sam ponosan – rekao je 91-godišnji Bernie 2020. godine nakon što mu se rodilo četvrto dijete. Naime, iz prvog braka s Ivy Bamford ima 67-godišnju kći Deborah. Tamara i Petra na početku nisu bile oduševljene vezom svog oca s 46 godina mlađom, ali na kraju su je prihvatile pa je čak i Slavica postala bliska s očevom suprugom Fabijanom i prije nekoliko godina su se družile u Dubrovniku tijekom odmora. 

Podsjetimo, bogata nasljednica i kći najbogatije Hrvatice Slavice Ecclestone, Tamara, kći Serenu donijela rodila je u bolnici u Švicarskoj i to potpuno u tajnosti. Nitko nije znao niti da je trudna, a kamoli da je na svijet donijela još jednu djevojčicu sa suprugom Jayjem Rutland.

VIDEO>>Kako je izgledalo posljednjih 12 dana nakon smrti kraljice Elizabete II.?

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije