Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Riješite nagradnu križaljku koja vodi do vrijednih nagrada

Ekran
VL
PR
Autor
PR članak
06.12.2012.
u 10:31

Upoznajte Mariju Karan, glumicu "Larina izbora", i saznajte zašto voli splitske pjevače i pjevačice te zašto je intrigiraju.

Večernji list i ovaj petak donosi Ekran. Donosimo veliki specijal o spektaklu Petera Jacksona \"Hobit\" te kviz za prave obožavatelje - saznajte koliko znate o Međuzemlju.

Pročitajte brojne novosti iz svijeta poznatih i slavnih. Upoznajte Mariju Karan, glumicu \"Larina izbora\", i saznajte zašto voli splitske pjevače i pjevačice te zašto je intrigiraju.

Franka Batelić progovorila je o Vedranu Ćorluki i svojim odlascima u Moskvu, čitajte kako joj se svidjela tamošnja hrana. Otkrijte nepoznate detalje biografije pjevačice grupe Denis&Denis, Marine Perazić.

Osim novosti iz svijeta poznatih i slavnih, donosimo i 12 stranica enigmatike. Sudoku, kakuro i križaljke razbudit će vaše sive stanice raznolikim mozgalicama. Ne propustite i ovaj tjedan nagradnu križaljku koja vodi do vrijednih nagrada! U ovom broju najsretnijeg čitatelja koji uspješno riješi nagradnu križaljku te odigra SMS-nagradnu igru očekuje mobitel Sony Xperia Play.

Stoga u petak, 7. 12., požurite do kioska po svoj primjerak Ekrana.

Uživajte u vikendu uz Večernji list jer petak je dan za Ekran.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?