Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rihanna:

Rihanna: Volim kad me dečko tijekom seksa udara bičem po guzi

rihanna
Pixsell
30.03.2011.
u 20:15

- Volim i biti vezana. Bičevi i lanci omiljena su mi pomagala – otkrila je Rihanna koja je također velika obožavateljica golišavih fotografija.

Da Rihanna nije sramežljiva djevojka već svi dobro znaju, a osim što voli pjevati o seksu i snimati seksi video spotove, 22-godišnja pjevačica voli i pričati o toj temi.

Mlada pop zvijezda bez ustručavanja je odgovarala na intimna pitanja u intervjuu za časopis "Rolling Stone" te je otkrila da sado-mazo ne voli samo u svom hitu “S&M" već i privatno.

- Uživam kad me dečko tijekom seksa tuče po guzi! Volim i biti vezana. Bičevi i lanci omiljena su mi pomagala – otkrila je Rihanna koja je također velika obožavateljica golišavih fotografija.

- Kad vam osoba s kojom želite biti intimni nije u blizini, slanje golišavih fotografija je najbolja opcija. Kad ste sami i napaljeni, slika može puno pomoći – kaže pjevačica koja trenutačno nema dečka pa nema s kime razmjenjivati proste SMS-ove.

- Već dugo nisam dobila fotografiju penisa. Mislim da se ljudi malo boje toga – požalila se.

Ključne riječi

Komentara 10

VE
verrmaj
21:52 30.03.2011.

Ma ne bojim se ja poslati sliku ,problem je kad ga slikam nestane u aparat !!!

Avatar Aristarh
Aristarh
22:28 30.03.2011.

Ona to voli. A što ako se sjeti odjednom da to i nevoli i tuži vas za seksualno zlostavljanje. Nema šamse da se izvučete jer glupani sa svih strana u sve se razumiju, samo vi ne koji ste s njome živjeli.

DK
dkatica2
20:39 30.03.2011.

da te ja svojim bičem to ti je isto

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije