Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPASNA MODA

Rihanna upozorava djevojke da ne pokušavaju oponašati manekenke

rihanna
Pixsell
25.05.2010.
u 10:47

22-godišnja pjevačica koja se može pohvaliti zdravom vitkom figurom zabrinuta je da modna industrija indoktrinira žene nezdravom slikom o tijelu birajući samo izuzetno mršave djevojke na revijama.

Iako je i sama velika obožavateljica mode i dizajnerske odjeće, Rihanna se usudila kritizirati modnu industriju te pozvati djevojke da ne idu na stroge dijete i ne pokušavaju oponašati manekenke s modnih pista tvrdeći da veličina nula nije realna ni zdrava.

Dvadesetdvogodišnja pjevačica koja se može pohvaliti zdravom vitkom figurom zabrinuta je da modna industrija indoktrinira žene nezdravom slikom o tijelu birajući samo izuzetno mršave djevojke na revijama.

- Ne dajte da vas modna industrija natjera da budete mršavi jer oni žele samo modele koji izgledaju poput lutaka u ljudskom obliku. Znaju da ćemo kada na lutki vidimo odjeću koja nam se sviđa poželjeti kupiti taj odjevni predmet bez obzira koju veličinu nosimo. Zbog toga koriste modele koji nose veličinu nula –  jer žele prodati odjeću – rekla je Rihanna za britanski časopis You.

- Morate zapamtiti da za svakodnevnu ženu nije praktično niti moguće da izgleda tako. Nositi veličinu nula je posao i zato ne bismo trebale pokušavati biti poput njih. To nije realno niti zdravo - kaže pjevačica.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije