Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fatalni Chris

Rihanna se prijavila u kliniku za odvikavanje od seksa

RiRi
Instagram
18.06.2013.
u 21:35

Rihanna navodno uzima stanku na turneji kako bi išla na rehabilitaciju. Prijavila se u kliniku za pomoć osobama ovisnima o seksu

Rihanna navodno uzima stanku na turneji kako bi išla na rehabilitaciju. Prijavila se u kliniku za pomoć osobama ovisnima o seksu u Centru za veze i oporavak u saveznoj državi Tennessee.

Izvor blizak pjevačici za portal Jezebel otkrio je da se sve događa zbog Chrisa Browna.

– Rihanna ga i dalje obožava. Opsjednuta je njime i, iako joj je rekao da je gotovo, ona ga ne može preboljeti. Nakon što je razgovarala sa psihijatrom, shvatila je da je program od 12 koraka najbolje rješenje za nju – izjavio je izvor.

>>Rihannine gole grudi uznemirile građane Dublina

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije