Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pomirenje

Rihanna oprostila ocu što joj je pijan demolirao autobus

rihanna
Pixsell
10.01.2011.
u 18:24

– Možda više nismo bliski kao nekada, kad je Rihanna odrastala i išla u školu, ali mi smo krv i ne možemo zauvijek biti posvađani – komentirao je tata Fenty

U blagdanskom duhu pjevačica Rihanna ovoga je Božića odlučila oprostiti svom ocu Ronaldu Fentyju što je prije dvije godine pijan demolirao njezin autobus s kojim je bila na turneji. Pop zvijezda blagdane je provela na rodnom Barbadosu te je svog tatu zasula darovima i pomirila se s njime.

– Vidio sam je dvaput prije Božića, a posjetila me i na Božić. Kupila mi je mnogo darova, majica i kolonjskih voda. Uvijek je jako darežljiva – rekao je 57-godišnji Ronald te tako potvrdio pomirenje s 22-godišnjom kćeri.

Bivši ovisnik rekao je da zna da s Rihannom ne može više nikada biti blizak kao prije, ali mu je drago da su ponovno prijatelji.

– Možda više nismo bliski kao nekada, kad je Rihanna odrastala i išla u školu, ali mi smo krv i ne možemo zauvijek biti posvađani – komentirao je tata Fenty.

Njihov ionako loš odnos pogoršao se nakon što je Ronald bez kćerina odobrenja pričao medijima o incidentu kada je pjevačicu u veljači 2009. godine pretukao tadašnji dečko Chris Brown.

Otac jedne od najvećih glazbenih zvijezda današnjice navodno se izliječio od ovisnosti zbog koje je svojoj slavnoj kćeri, kako je Rihanna jednom otkrila, zagorčao djetinjstvo i odrastanje. Od njezine majke rastao se kada je Rihanni bilo 14 godina.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije