Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bili u vezi i prije

Rihanna je već mjesecima u tajnoj ljubavnoj vezi s reperom Drakeom

Justin Bieber, Drake and Rihanna attend the 2011 NBA All-Star Game at the Staples Center Downtown Los Angeles, February 20, 2011.  Photo: Press Association/PIXSELL
07.05.2016.
u 13:55

Par je navodno opet skupa, a glasine potvrđuju svjedoci koji su ih vidjeli kako se nakon zajedničkog koncerta ljube i grle na tulumu

Nakon mjeseci šuškanja, časopis People potvrdio je glasine – Rihanna i Drake opet su u vezi. Par je navodno više od pola godine skupa, a svoju su ljubav vješto krili od medija. Izvor je romansu potvrdio časopisu nakon svog koncerta u Los Angelesu. Naime, osim što su na pozornici pjevajući i plešući pokazali da su vrlo bliski, par se nakon posla uputio u obližnji klub na zabavu.

Tamo su izmjenjivali nježnosti i plesali cijelu noć. Iz njima bliskih izvora saznalo se kako su već neko vrijeme sretni i zaljubljeni. Uspješni glazbenici vijest nisu htjeli komentirati, a samo je pitanje kako će reagirati Rihannin bivši dečko Chris Brown koji ovo ljeto stiže u Hrvatsku, a koji je s Drakeom već bio u sukobu.

>>Rihanna stiže u kolovozu na Sziget festival

Komentara 1

DO
dommar36
15:32 07.05.2016.

sa kim se ta nije sve zilagu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije