Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Puna iznenađenja

Rihanna ima novu tetovažu – božicu Izidu tetovirala ispod grudi

rihanna
Foto: twitter
1/3
10.09.2012.
u 14:50

Novi crtež na svom tijelu pjevačica je posvetila voljenoj baki koja je preminula početkom srpnja

– Božica Izida, potpuna žena, model za buduće generacije, baka Dolly uvijek u mome srcu -– napisala je Rihanna ispod fotografije koju je objavila na svom Twitter-profilu i kojom se obožavateljima pohvalila novom tetovažom.

Tetovažu s likom egipatske božice pjevačica je napravila ispod grudi i to u čast svojoj baki Dolly koja je preminula početkom srpnja nakon dvogodišnje borbe s rakom.

Ključne riječi

Komentara 6

SL
Slovenc
15:59 10.09.2012.

unakazila se.

DU
Deleted user
16:36 10.09.2012.

ahahaa, koga boli kyrac za rihaninu tetovazu. prije 50 godina bi bila sretna ako bi brala pamuk po luizijani

BO
boston
17:51 10.09.2012.

Znam i ja za neke koji su prije 50 godina bili sretni sa poslom generala u Beogradu. Vremena se mjenjaju, a slucajevi ko ti idu u zastaru....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije