Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jedan uvjet

Ricky Martin i njegov zaručnik će uskoro pred oltar, evo i gdje

Foto: Instagram
1/4
27.06.2017.
u 15:41

Pjevač kaže kako je njegova jedina želja da se obred vjenčanja i slavlje održi u njegovom Portoriku i priznao je kako je planiranje vjenčanja težak posao.

Ricky Martin planira veliko vjenčanje koje će se održati u njegovom Portoriku.

- Bit će to veliki događaj s puno uzvanika. Moja uvjet je da se vjenčanje održi u mojoj zemlji. Moj zaručnik je iz Švedske, a dio rodbine mu je iz Sirije pa će ovo biti jedno internacionalno vjenčanje - rekao je Ricky Martin u razgovoru za E!. Pjevač je lani zaprosio svog dečka Jwana Yosefa i tada je počeo planirati vjenčanje, a to je, kaže, jako težak posao.

- Svi pričaju o vjenčanju, ali nitko ne govori koliko je komplicirano i teško organizirati taj poseban dan. Ricky je otac dvojice osmogodišnjaka Mattea i Valentina.

Komentara 8

OB
ObrenM
07:13 28.06.2017.

Molim vas sto vise ovakovih vaznih i sretnih vijesti za Hrvatsku i svijet.Objavite LGBT spisak iz VL ,kada se toliko zalazete za njih.

Avatar Papatest
Papatest
17:10 27.06.2017.

čestitam,kafa će Ronaldo obznaniti gay vjenčanje.Nakupovao se djece,naplaćao pratilja i "zaručnica" pa bi bio red da kaže istinu

DU
Deleted user
22:29 27.06.2017.

e moj riki martine, brate shvati me. dobit ces batineeeee

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije