Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hir

Reper Flo Rida Bugatti od 1,7 mil. $ obojio u zlatno

bugatti (1)
screenshot YouTube
25.06.2013.
u 15:31

Reper je to učinio unatoč tome što se lani suočio s financijskom propašću i gubitkom kuće zbog milijun dolara poreznog duga.

Reper poznat kao Flo Rida za Bugatti Veyron "iskeširao" je čak 1,7 milijuna dolara, piše Daily Mail.

No, to mu očito nije bilo dovoljno pa je 33-godišnji glazbenik, pravim imenom Tramar Lacel Dillard, najbrži automobil na svijetu dao kromirati pa obojiti u zlatno. Na kotače si je dao ugraditi naplatke za koje se vjeruje da su od 24-karatnog zlata. 

Reper je to učinio unatoč tome što se lani suočio s financijskom propašću i gubitkom kuće zbog milijun dolara poreznog duga. Kako bi preuredio Bugatti, odlučio se za usluge tvrtke Metro Wrapz, a automobil je ubrzo postao hit na Twitteru.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije