Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJBOLJA ODLUKA

Slavni reper zaradio milijune na bitcoinu

50 cent
Foto: Pixsell
1/5
24.01.2018.
u 18:45

Glazbenik je 2014. prihvatio plaćanje kriptovalutom za svoj rad na novom albumu “Animal Ambition”. To mu je donijelo čak 8 milijuna dolara u 4 godine.

Reper 50 Cent prije četiri godine donio je jednu od najboljih životnih odluka. Zahvaljujući popularnoj kriptovaluti bitcoinu danas je opet zaradio milijune. Glazbenik je 2014. prihvatio plaćanje kriptovalutom za svoj rad na novom albumu “Animal Ambition”.

Tada je jedan bitcoin vrijedio 662 dolara, a primio ih je 700. Danas jedan vrijedi između deset i dvanaest tisuća dolara. Reper je tako u četiri godine zaradio oko 8 milijuna dolara.

Ovu je vijest na svom Instagram profilu prenio i sam 50 Cent. "Nije loše za klinca iz Soputh Sidea. Takos am ponosan na sebe, LOL", napisao je 50 Cent.

 

Ključne riječi

Komentara 2

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije