Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fotosofia

Rene Bitorajac je najbolji strijelac

Fotosofia
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
1/8
04.07.2010.
u 19:20

U sklopu Fotosofije održana je i nogometna utakmica u kojoj je ekipa poznatih “pomela” tri TV ekipe

TV voditelj Tomislav Jelinčić i glumci Rene Bitorajac i Boris Mirković novi su ambasadori Fotosofije – seminara za naprednu fotografiju koja se petu godinu zaredom održava pod palicom “fotomajstora” Damira Hoyke. Zadatak kumova Fotosofije je “baciti oko” na kandidate te njihove radove promovirati u svakom dijelu države tijekom godine

– Godinama su dio škvadre, poziraju kandidatima i redovito se odazivaju Fotosofijinom nogometnom turniru u kojem se TV ekipe nadmeću s “poznatim facama” – objašnjava Damir Hoyka. I sam je dio poznatog nogometnog tima koji je ove godine, baš poput izvrsne njemačke repke, gazio sve pred sobom.

– Prvi smo put osvojili bod i nismo dobili gol. Naš heroj je bio – Rene Bitorajac – kaže Hoyka. Poznate i slavne s klupe u Termama Tuhelj promatralo je i u objektiv lovilo 15 polaznika natječaja među kojima su se kao i tijekom cijelog seminara najviše istaknule Splićanka Glorija Lizde (najbolja u kategoriji obrađene i kreativne fotografije) i Beograđanka Jelena Micek (najbolja u kategoriji neobrađene fotografije).

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije