Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glumački dvojac otvara teatar

Rene Bitorajac i Branko Đurić 
ime za kazalište traže na Fejsu

Rene Bitorajac i Branko Đurić Đuro
Foto: Nina Djurdevic/Pixsell
09.09.2015.
u 09:55

Neki od prijedloga su ĐuTuRe, Đubretarac, ĐiR Teatar, a Đuro onom čije ime izaberu za nagradu obećava ulaznice za cijelu sezonu

Glumci Branko Đurić Đuro i Rene Bitorajac dobru suradnju koju su uspostavili radeći na seriji "Naša mala klinika" i filmu "Ničija zemlja" nastavit će i u privatnom kazalištu koje namjeravaju otvoriti u bivšem kinu Mosor u Zagrebu, gdje upravo traju radovi.

No još uvijek nemaju ime za kazalište pa su se za pomoć obratili Facebook zajednici, točnije grupi Semantičke vratolomije, u kojoj se članovi na zanimljiv način igraju riječima.

'Rene i ja otvaramo mjesto za koncerte i zabavu. Molim za prijedloge. Treba nam ime! Efektno, pamtljivo, upečatljivo, veselo. Nagrada je (ako izaberemo vaš prijedlog) ulaznica za svaku predstavu i koncert u cijeloj sezoni', napisao je Đuro i dobio nekoliko zanimljivih prijedloga kao što su Reneizam i Đurosansa, Đubretarac, ĐiR Teatar, ĐuTuRe i drugi.

– Ne mogu vam još reći detalje o kazalištu jer ćemo promociju imati na 8. Weekend Media Festivalu u Rovinju, no istina je da smo tražili ime na Facebooku – kazao nam je Rene Bitorajac.

Nesumnjivo je da će nam ovaj provjereni dvojac u novom kazalištu pružiti brdo zabave, ali i dobrih koncerata. 

>>Đuro, Sandra i Tomo ocjenjuju transformacije 8 natjecatelja showa 'Tvoje lice zvuči poznato'

>>Tarik Filipović i Rene Bitorajac progovorili o djetinjstvu i odgoju

Komentara 1

KA
karambita
15:12 09.09.2015.

Mirr, ajd ne scheri

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije