Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tulumarile na plesnom podiju

Renata Sopek pokazala zavidnu liniju u društvu Anite Dujić

bunga bunga
Foto: Antonio Paić
1/8
08.02.2014.
u 10:45

Osim Renate, na plesnom podiju našli su se i njene kolegice Martina Podgorski i odlično raspoložena Ecija Ivušić, koja je uživala u društvu nogometaša Ante Rukavine

Zagrebački klub Bunga Bunga sinoć je okupio brojne naše poznate. TV voditeljica i naša "Jane Fonda" Renata Sopek u društvu Anite Dujić pokazala da je i dalje u top formi, a na njenoj istesanoj liniji pozavidjeli bi joj mnogi.

Osim Renate, na plesnom podiju našli su se i njene kolegice Martina Podgorski i odlično raspoložena Ecija Ivušić, koja je uživala u društvu nogometaša Ante Rukavine. Ecija je zasigurno imala puno razloga za smijeh, jer je upravo postala voditeljica EuroJackpota te će ubuduće donositi sreću loto dobitnicima diljem Hrvatske.

>>Ecija Ivušić donosit će sreću igračima Eurojackpota: Uzbuđena sam!

Foto: Antonio Paić

Komentara 2

ĆA
ćaćaća
13:35 08.02.2014.

i šta je još pokazala?

Avatar billybull
billybull
14:08 08.02.2014.

doduse ne znam tko je ta osoba sopek, bas kao niti ne znam tko su ostale....jedino je interesantno da je jedna od spomenutih "istesana"...kak se to dela? ode se k tesaru, ovaj zeme macolu I majzl I tese je? zvuci prilicno bolno, ali sve za ljepotu.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije