Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fit i u formi

Renata Sopek fotografijom s plaže uljepšala dan obožavateljima

Foto: Instagram
1/4
10.07.2017.
u 14:49

Voditeljica se pohvalila kako uživa u odmoru u Vodicama, a njeni pratitelji na Instagramu pohvalili su njenu fit liniju

Voditeljica i fitness trenerica Renata Sopek s obožavateljima je podijelila fotografiju sa svog ljetovanja u Vodicama i uljepšala dan svojim vjernim pratiteljima na Instagramu.

Na fotografiji Renata se sunča na plaži i s ponosom pokazuje svoju fit liniju za koju su zaslužni redoviti odlasci u teretanu, ali i zdrava prehrana čiji je veliki zagovornik. U komentarima su obožavatelji hvalili njenu liniju, a jedan komentar se posebno isticao i u njemu je pisalo: Razina mog divljenja usmjerena tebi teško bi bila mjerljiva, a naročito izraženo riječima. Teško bi me ikad nešto moglo tako dotaknuti, no ti lakoćom uspijevaš. Posebno u ovim "tihim satima" kada je mir oko mene, no misli o tebi izazivaju nemir. Ti si nešto najposebnije, tako ženstvena imponiraš svojom pojavom. Ne vjerujem da igdje postoji netko tko te gleda kao što moje smeđe oči. Sretan sam što u ovom životu mom si se i ti rodila da ga uljepšaš, jer misli o tebi izbrišu poput čarolije sve negativno i donesu smiješak na lice.

 

 

 

Izbaci uljeza😂🐋🌅👙👑 #vodice #summer2017

A post shared by Renata Sopek ULTRAFIT PORTAL (@renatasopek) on

 

 

Komentara 11

DU
Deleted user
19:11 10.07.2017.

Takav komad zene...i onda nepotrebno ide popačiti usne...e Sopekica di ti pamet bila. Misljenje velike vecine muskaraca.

Avatar jest
jest
18:36 10.07.2017.

Vidim opet u VL društveno angažirani i iznimno korisni članci koji produhovljuju i nadahnjuju.

Avatar kaznitelj
kaznitelj
10:57 11.07.2017.

Pa gdje joj je dupe ?! Bezveze :-/

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije