Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
epska serija

Rekordna premijera Igre prijestolja, a HBO naručio i četvrtu sezonu

igra prijestolja, Dubrovnik, snimanje (1)
Grgo Jelavic/PIXSELL
03.04.2013.
u 08:05

Američka serija se između ostalih lokacija snima i u Dubrovniku, a govori epsku priču o plemstvu, izdaji i borbi za vlast na kontinentu Westeros.

Samo dva dana nakon što je premijera 3. sezone Igre prijestolja postavila rekorde gledanosti te ju je gledalo 4,4 milijuna ljudi, HBO je najavio da je 'naručio' četvrtu sezonu serije, prenosi The Wall Street Journal.

Autori serije Dan Weiss i David Benioff, seriju su kreirali prema fantasy serijalu autora Georgea R.R. Martina 'Igra prijestolja'. Američka serija se između ostalih lokacija snima i u Dubrovniku, a govori epsku priču o plemstvu, izdaji i borbi za vlast na kontinentu Westeros. 

>> “Igra prijestolja III” - vraća se u trećoj sezoni 1. travnja na HBO

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije