Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
proširuje obitelj

Reese Witherspoon razmišlja o kupnji Bradove i Angelinine vile

reese withespoon
pixsell
31.08.2011.
u 09:43

Glumica za koju se šuška da čeka treće dijete protekli je vikend sa suprugom i dvoje djece razgledala prostranu vilu uz plažu Malibu koju su Brad i Angelina stavili u prodaju.

Nakon vjenčanja s Jimom Tothom i obiteljskog odmora na Havajima 35-godišnja omiljena holivudska plavuša Reese Witherspoon dala se u potragu novog obiteljskog gnijezda. Nakon objavljenih fotografija s Havaja, gdje je Witherspoon pokazala zaobljeni trbuščić, glasine o njenoj trudnoći ne prestaju.

I dok mediji nagađaju, uvijek suzdržana Reese sa suprugom i djecom proteklog je vikenda razgledala veliku vilu uz plažu Malibu koju njezini kolege Brad Pitt i Angelina Jolie prodaju za 14 milijuna dolara. Moderno imanje sastoji se od dvije kuće, dva bazena, velikog zemljišta koji okružuje imanje i privatne plaže. Kuća je uređena minimalistički, što brižnoj mami Reese, kojoj su djeca na prvom mjestu, baš i ne odgovara.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije