Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nekonvencionalna

Reese Witherspoon na svom je vjenčanju nosila kaubojske čizme

reese
Pixsell
21.04.2011.
u 22:00

Glumica se udala u vrtoglavo visokim štiklama Jimmyja Chooa u kojima je izdržala čak četiri sata. - Plesala sam četiri sata dok ih nisam skinula i obukla kaubojke. One su bile mnogo udobnije od tih groznih neudobnih cipela – priznala je.

Poput svake druge mladenke ni Reese Witherspoon na svom vjenčanju nije dugo izdražala u visokim potpeticama pa je nekoliko sati od početka svadbenog slavlja skinula štikle i obukla niske cipele. No, ne bilo kakve, već - kaubojske čizme!

Glumica se udala u vrtoglavo visokim štiklama Jimmyja Chooa u kojima je izdržala čak četiri sata.

- Plesala sam četiri sata dok ih nisam skinula i obukla kaubojke. One su bile mnogo udobnije od tih groznih neudobnih cipela – priznala je Reese koja se u ožujku udala za filmskog agenta Jima Totha na svom imanju u Ojaiju.

U organiziranju svadbe većinu vremena je uživala, a nervoznom ju je činila jedino pomisao da će biti u centru pažnje.

- Ne volim slaviti ni rođendane jer me hvata panika kad je sva pažnja usmjerena na mene. No, čim se malo opustim, odlično se zabavim – otkrila je u showu Ellen DeGeneres.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije